Laulu Rakkaudelle on musiikkiohjelma, joka jakaa sylikaupalla lämpöä ja antaa unohtumattomia elämyksiä upeiden musiikkiesitysten välityksellä.

Yllätysten keskiössä on yllätettävän salainen suosikkikappale. Se voi olla balladi, joka on kulkenut mukana koko elämän, megahitti, joka tekee iloiseksi tai discobiisi, jonka sisälle kätkeytyy viesti. Sukellamme syvälle näiden salaisten voimabiisin tarinoihin, ja Marja Hintikan lempeä ote luotsaa meidät läpi tunnemyrskyjen ja hepulikohtausten.

Laulu Rakkaudelle -ohjelmassa saamme etuoikeuden myötäelää tuttujen yllätettävien mukana, kun he joutuvat odottamaan pimeällä lavalla heille räätälöidyn yllätyksen alkamista ja seuraamme, miten lavan takana jännittynyt esiintyjä kokoaa itsensä, ja valmistautuu ehkä elämänsä tärkeimpään esitykseen.

Tämän liikutusta pursuavan musiikkishown kolmas kausi on täynnä tunnettujen henkilöiden yllättäviä kohtaamisia ja salaisuuksia, jotka vihdoin näkevät päivänvalon. Tulossa on uusia rakkauslauluja ja vanhoja klassikoita, ennen näkemätöntä ryminää ja hillittömän kauniita kohtaamisia. Laulu Rakkaudelle luo muistoja, jotka kantavat pitkälle eteenpäin.

Laulu Rakkaudelle: Secret Song Suomi perustuu ranskalaiseen menestysformaattin The Secret Song.

Laulu Rakkaudelle, kausi 3, on katsottavissa mtv.fi-palvelussa.