Bachelor ei ole vain televisiosarja - se on maailmanlaajuinen ilmiö, joka saa uskomaan rakkauteen.

Bachelor on kaikkien aikojen ikonisin, pitkäikäisin ja tunnetuin deittailuohjelma, joka on synnyttänyt lukuisia rakkaustarinoita ympäri maailmaa.

Ohjelmassa on aina seurattu yhden hurmaavan poikamiehen yritystä löytää rakkaus. Hän on päässyt deittailemaan juuri hänelle valittuja naisia upeissa puitteissa. Nyt formaattia on tuuletettu ja uudistettu isolla kädellä.

Ohjelman rakastetut elementit säilyvät, mutta samalla mukaan tuodaan kaikkien aikojen yllättävin, puhuttavin ja jännittävin käänne, sillä naisten yllätykseksi Bacheloreita on tällä kertaa kaksi! Kausi alkaa perinteisesti yhden Bachelorin voimin, mutta pian mukaan liittyy toinenkin hurmaava Bachelor sekoittamaan pakkaa. Naiset pääsevät tutustumaan molempiin miehiin ja heillä on mahdollisuus ottaa vastaan ruusuja kummaltakin.

Jos aiemmilla kausilla on riittänyt draamaa ja romantiikkaa, niin nyt sen määrä tuplaantuu. Molemmat Bachelorit ovat mukana tositarkoituksella ja haluavat löytää itselleen Sen Oikean. Bachelor 2022 -ohjelman juontajana toimii Mikko Parikka.

Bachelor 2022 on nähtävissä mtv.fi-palvelusta